Trodat Pecati Graver Skopje - Тродат Печати Гравер Скопје

Trodat Pecati Skopje - Најбрза изработка на Тродат Печати и Ласерско Гравирање - Застапник во Македонија за Тродат Печати
Opening at 8:00 AM tomorrow
Header image for the site

Updates

➡️🚨 Trodat Printy 4912

✅ Автоматскиот Trodat Печат 4912 има максимална димензија за текст од 46х17мм.

⭕️ Автоматските Trodat Печати се достапни во повеќе бои, големини и форми. Направени до 65% рециклирана пластика, на овој начин Trodat печатите ја штитат околината, и допринесуваат за намалува...

Read More
Call now

🔲 Trodat 5756

✅ Метален Нумератор Trodat со 6 бројки.
➡️ Можност за автоматско менување на броевите последователно на секои 2, 3, 4, 5, 6 и 12 удирања.
⬆️ Висина на бројките 5.5мм

💯⏰ Брз рок на изработка и екстра квалитет.

📱 072 221 600
📞 02 3 111 287
📧 trodatgraver@gmail.com
📧 pecatgra...

Read More
Call now

Trodat Мастила

$0.00

✅ Најквалитетните Trodat Мастила на пазарот, кој ви гарантираат врвен отисок и со само неколку капки долготраен печат.

💯⏰ Најбрза и најквалитетна изработка на Печати и Ласерско Гравирање во Македонија.

📱 072 221 600
📞 02 3 111 287
📧 trodatgraver@gmail.com
📧 pecatgraver@gmail.com
🌏 www.tr...

Read More
Learn more

➡️ Trodat Printy 4912

✅ Автоматскиот Trodat Печат 4912 има максимална димензија за текст од 47х18мм.

⭕️ Автоматски Trodat Печати. Достапни во повеќе бои, големини и форми. Направени до 65% рециклирана пластика, на овој начин Trodat печатите ја штитат околината, и допринесуваат за намалување на ...

Read More
Call now

➡️ Trodat Professional 5470

✅ Автоматскиот Trodat Професионален Датумар 5470 има можност освен датумот, да има и текст со максимални 60х40мм.

⭕️ Trodat Professional Печатите се направени од комбинација на Рециклирана Пластика и Високо Квалитетен Нерѓосувачки Челик.
Давајќи му непобедлив изглед...

Read More
Call now

➡️ Автоматски Trodat Датумар 4850

✅ Автоматскиот Trodat Датумар 4850 има можност освен датумот, да има и текст со максимални 25х5мм.

⭕️ Автоматски Trodat Печати. Достапни во повеќе бои, големини и форми. Направени од 80% рециклирана пластика, на овој начин Trodat печатите ја штитат околината, и...

Read More
Learn more

➡️ Според измените на Законот Печатите за Судски Преведувач треба да го содржат новото уставно име и да бидат со дијаметар од 33мм.

✅ За таа цел се одлучивме да излеземе во пресред на Судските Преведувачи и да ги намалиме нивните трошоци за изработување на нов печат.

⭕️ Автоматски Trodat Печати...

Read More
Learn more

➡️✅ Автоматски Trodat Печати. Достапни во повеќе бои, големини и форми. Направени од 80% рециклирана пластика, на овој начин Trodat печатите ја штитат околината, и допринесуваат за намалување на Co2.♻️

💯⏰ Брз рок на изработка и екстра квалитет.

📞 072 221 600
📞 02 3 111 287
📧 trodatgraver@g...

Read More
Learn more

Services

Ласерско Гравирање

 • Привезоци

  Ласерско Гравирање на секаков вид привезоци. (Метални, Дрвени, Гумени, Стаклени,Пластични и др.)
 • Часовници

  Ласерско Гравирање на часовници. Можете да го изгравирате долниот дел или ременчето.
 • Чаши и Термоси

  Ласерско Гравирање на Чаши и Термоси од секаков вид. (Керамички, Стаклени, Метални).
 • Накит

  Ласерско Гравирање на секаков вид Накит. Можете да си ги изгравирате вашите омилени прстени, алки, вашето ланче и секаков друг накит кој што го имате или сакате да поклоните некому и тоа парче накит да го обележите засекогаш.
 • Метални Запалки (Zippo)

  Ласерско Гравирање Метални Запалки (Zippo). Гравирана запалка е секогаш добар избор за некој поклон.
 • Кујнски Даски

  Ласерско Гравирање Кујнски Даски. Редок поклон и доста уникатен кога сакате некого да изненадите и сакате да оставите голем впечаток при неговата посета дома. Можете да изгравирате буквално се, од текст до разновидни шари со календарче ако сакате да потенцирате некој датум па дури и слика која ви е вам драга.
 • Маски за Телефон

  Ласерско Гравирање Маски за телефон. Сакате да се издвојувате од другите и да имате уникатна маска за телефон, сега е лесно, најдете или измислете дизајн/шара што сакате да ја имате на вашата маска и ние ќе ви ја оствариме таа желба.

Изработка на Печати

 • Trodat Автоматски Печати

  Најбрза Ласерска Изработка на Trodat Печати во Македонија!
 • Дрвени Печати

  Најбрза Ласерска Изработка на Печати во Македонија!

Testimonials

a year ago
Great service, very professional team and extraordinary products. A true leader in their field and great partners.
- Octo G
2 weeks ago
- Arting N
5 months ago
- Trodat P

ТЕЛ. 072 221 600| pecatgraver@gmail.com

Trodat Pecati Skopje - Изработка на Тродат Автоматски печати, јастучиња за сите видови на Тродат печати,
датумари, нумератори, суви жигови, жигови за восок, ласерско гравирање на инфо натписи и изработка на рекламни табли и натписи.
Тимот на Тродат Печати Гравер има 30 годишно искуство во оваа дејност, повелете и ќе се уверите во нашата професионалност, експедитивност и љубезност.
https://www.trodatpecati.mk 
e-mail: trodatgraver@gmail.com | e-mail: pecatgraver@gmail.com
072 221 600 | 02 3111287 

Contact Us

Contact

Call now
 • 072 221 600
 • 02 311 1287

Address

Get directions
Sv. Kliment Ohridski
Skopje 1000
North Macedonia

Business Hours

Mon:8:00 AM – 5:00 PM
Tue:8:00 AM – 5:00 PM
Wed:8:00 AM – 5:00 PM
Thu:8:00 AM – 5:00 PM
Fri:8:00 AM – 5:00 PM
Sat:9:00 AM – 1:00 PM
Sun:Closed
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.